Cookies og privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik for Foldagers Malerfirma

Denne Cookie- og privatlivspolitik beskriver, hvordan de informationer, der gives i forbindelse med besøg og brug af www.foldagersmalerfirma.dk, behandles, opbevares og beskyttes. www.foldagersmalerfirma.dk ejes og administreres af Foldagers Malerfirma. Foldagers Malerfirma forpligter sig derfor til at sikre, at informationerne givet i forbindelse med besøg på www.foldagersmalerfirma.dk sikres.

Når du besøger www.foldagersmalerfirma.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold samt til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning i et senere afsnit) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller lignende enhed med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra betroede tredjeparter. I det følgende afsnit beskrives, hvilke tredjepartscookies www.foldagersmalerfirma.dk benytter.

Hjemmesiden bruger Google Analytics, som er en af mest udbredte og pålidelige løsninger for analyse af et Hjemmeside. Gennem Google Analytics kan vi få et indblik i, hvordan hjemmesidens besøgende bruger hjemmesiden med henblik på at forbedre brugsoplevelsen og annonceringen heraf. Disse cookies kan spore, hvor lang tid, du bruger på hjemmesiden og de sider, du besøger. Sporingen er med henblik på at producere engagerende indhold.
Cookies fra andre tredjeparter kan forekomme, men vil blive opdateret her løbende.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores Hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail, Det vil typisk være i forbindelse med forespørgsel på et produkt eller en henvendelse om en service..

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: foldagersmalerfirma@gmail.com Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Foldagers Malerfirma
Østervase 44, 9280 Aalborg
Telefon: 61 60 35 97
Email: foldagersmalerfima@gmail.com