MALING AF TRAPPEOPGANG

Ønsker du at skabe et godt indtryk, når folk træder ind i din trappeopgang? Maling af trappeopgang er fra tid til anden en nødvendighed, hvad enten du er bor i hus med egen trappe eller ejer/administrerer en boligforening, hvor der er fælles trappeopgang. Trappen forbinder husets etager og bliver dermed hurtigt medtagen af den hyppige brug. Trappeopgangen er det første som gæster ser og derfor kan maling af trappeopgangen være med til at skabe et pænt førstehåndsindtryk. 

 

 

Opfriskning, mindre renovering eller totalrenovering?

Det er forskelligt, om trappeopgange blot kræver en opfriskning, eller om der skal en mindre renovering eller totalrenovering til.

Opfriskning af trappeopgangen kan være i form af maling af trappen. Det er dog vigtigt at tjekke for huller og ujævnheder, før man begynder at spartle og slibe trappen. Man skal huske at grunde og overholde tørretider, før man påbegynder maling af trappe. Husk at vægge ofte også skal males i forbindelse med maling af trappeopgang. Det kan derfor pludselig blive en krævende proces, hvis man selv skal til at male sin trappeopgang.

Foldagers Malerfirma

Foldagers Malerfirma er en enmands virksomhed som har erfaring med maling af flere trappeopgange både privat og erhverv. Jeg kender processen fra start til slut, fra grundrensning, slibning, spartling og grunder til det endelige malerarbejde. Din trappeopgang er derfor i sikre hænder hos mig.

Jeg har også erfaring med at vurdere og håndtere mindre og totale renoveringer. Her gælder mere omfattende forarbejde og renovering både af trappe, døre, vægge og træværk før maling og lakering. 

Jeg sikrer professionel vurdering og rådgivning vedrørende materiale- og farvevalg, så du opnår et pænt resultat uden besvær. Det behøver ikke være en uoverkommelig opgave at skabe et godt førstehåndsindtryk i din trappeopgang – det hjælper jeg med.

Få et uforpligtende tilbud

Udover maling af trappeopgang, tilbyder jeg også maling af døre, maling af vinduer samt maling af fodlister og karme, som bidrager til den færdige finish i trappeopgangen. Ønsker du et tilbud på din maleropgave, kan du kontakte mig for en uforpligtende snak, hvor du altid får professionel vurdering.