MALING AF FACADE, GAVL OG STERN

 

Facademaling er med til at give din ejendom eller virksomhed et pænt udtryk og skabe et godt førstehåndsindtryk. Maling af facader er dog ikke kun nødvendig for at sikre et pænt ydre. Maling af facader kan på samme tid være med til at sikre din ejendom mod fugt. Derfor maler jeg ikke kun facader for at holde dem pæne.

Maling af en facade er derfor med til at sikre bedre holdbarheden af din ejendom. En misligholdt facade giver mulighed for at vand og fugt kan trænge igennem og ødelægge facaden. Derfor kan det være en god ide at få malet den.

Jeg har stor erfaring med at male facader og foretage reparationer på stern og gavl for både private og erhverv. 

Maling af facader – professionel maler?

Der er flere fordele ved at få malet facader af en professionel maler. Heriblandt garantien for at malerarbejdet udføres ordentlig og holdbarheden er i top. Jeg vægter kvalitet højt, og tilbyder også professionel rådgivning omkring netop din situation. Hvad der skal gøres afhænger af flere faktorer. I fællesskab kan vi finde ud af, hvad der skal gøres ved din facade, så den bliver, som du ønsker. 

Som ekspert kan jeg rådgive dig om, hvorvidt facaden har alvorlige skader, som skal udbedres, eller om det er tilstrækkeligt med blot at male facaden. Jeg vurderer også facadens størrelse, og om facaden er lavet af beton eller mursten. Dette med formålet om at kunne udføre et tilfredsstillende malerarbejde med det bedste resultat. Med en professionel maler sikres derfor den korrekte vurdering og løsning. Jeg rådgiver også omkring farve- og materialevalg på facade.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg maler facader, stern eller gavle for kunder i og omkring Aalborg. Jeg står klar til at yde dig en professionel og effektiv service. Jeg har rig erfaring med adskillige maleropgaver, og kan derfor også kontaktes vedrørende de fleste maleropgaver, blandt andet

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf: 6160 3597 for en uforpligtende snak om, hvad du har behov for hjælp til.