MALING AF VINDUER

Har du et hus, sommerhus eller en lejlighed med gamle trævinduer, er det en rigtig god idé at gå dem efter én gang om året. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at male vinduer hvert år, men det er en god idé lige at kigge dem efter, for at sikre, at de ikke begynder at rådne samt lave småreparationer, hvis det er nødvendigt.

Det kan nemlig være en bekostelig affære at skifte vinduer i et helt hus. De fleste gamle vinduer blev lavet af rigtig god kvalitetstræ. Langt bedre kvalitet end det træ, der bliver brugt til at fremstille nye vinduer i dag.
Gamle trævinduer er ofte lavet at kernetræ fra en tid med mindre syreholdig nedbør, og de blev fremstillet uden brug af ovntørring. Gamle vinduer kan altid tættes, man kan få eftermonteret energiglas eller få sat energiglas på den indvendige side.
Der er faktisk næsten ingen grænse for, hvor længe gamle vinduer kan holde, hvis de bliver vedligeholdt og malet ordentligt.

Det er en rigtig god idé at få malet vinduer, inden malingen skaller, og træværket er synligt. Det gør processen en del nemmere og dermed også billigere.

 

Maling af vinduer med vindueskit eller glaslister

Fremgangsmåden for maling af vinduer, hvor glasset er fastgjort med vindueskit (linoliekit) eller med glaslister af træ, er den samme. Hvis de gamle trælister, eller den gamle kit, ikke længere er i kontakt med glasset, eller det er delvist nedbrudt eller slidt, er det tid til at udskifte det med nye lister eller nyt kit.

 

Brug en god vinduesmaling

Det er vigtig at bruge noget godt maling, når der skal males vinduer. Almindelig træbeskyttelse kan nogle gange få de forskellige malingslag til at fastklæbe sig til hinanden, når vinduet lukkes. Når jeg maler vinduer for kunder, bruger jeg altid EN BESTEMT MALING fra Beck & Jørgensen, da det er specielt udviklet til at klare opgaven uden problemer.

 

Få et uforpligtende tilbud

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for at få et tilbud på professionel vinduesmaling – naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Jeg udfører alt slags malerarbejde. Blandt andet tilbyder jeg også: