MALING AF FLYTTELEJLIGHEDER

Effektiv og prisvenlig maling af flyttelejlighed

Skal du som lejer flytte ud af en lejlighed, og står selv for at male den? Eller er du ejer af lejligheden og skal have malet lejligheden, så den fremstår flot og indbydende til de nye lejere?

Foldagers Malerfirma har mange års erfaring med maling af flyttelejligheder i stort set hele nordjylland – med mange glade og tilfredse kunder, der ofte vender tilbage, når de skal have malet igen. Det betyder utrolig meget for mig, for så ved jeg, at mit arbejde er af en god kvalitet.

Jeg ved, hvad der skal til, for at lejligheden kommer til at se godt ud igen efter en fraflytning. Jeg starter selvfølgelig med at have en dialog med dig om, hvad du har af krav og ønsker til udfærdigelsen. Skal der f.eks. sættes væv og filt op, fuldspartles eller skal der sættes gipsvæg op – så klarer jeg selvfølgelig også det.

Fast samarbejde med professionel malermester til maling af flyttelejligheder

Foldagers Malerfirma har også fast samarbejde med et par ejendomsadministratorer. Er du ejendomsadministrator eller repræsenterer et boligselskab eller boligforening, tilbyder jeg selvfølgelig også et fast samarbejde med dig til en meget favorabel pris.

Jeg har malet rigtig mange flyttelejligheder i årenes løb, så det er blevet ét af mine specialeområder. Men jeg er også leveringsdygtig i forbindelse med andre typer maleropgaver.