MALING AF DØRE

Skal der nyt liv ind i dit hjem, eller ønsker du blot at pifte tingene lidt op? Maling af døre kan være en simpel løsning, der kan være med til give dit hjem et nyt udtryk.

Maling af en dør lyder som en overkommelig opgave, da det at male, er noget som de fleste nok har en smule erfaring med. Det er også en forholdsvis nem måde at skabe et nyt look på.

Udfordringen ved selv at male døre er dog, at man ofte opnår ujævne overflader og synlige penselstrøg. I værste tilfælde kan man ende med at beskadige døren og ende med et trist resultat. Så bliver det en dyrere fornøjelse – og udtrykket bliver ikke, som man havde håbet.

 

Gør-det-selv eller professionel maler?

Det kan være krævende selv at skulle male sine døre, og et flot resultat kan ikke sikres ved blot at male døren. Det at sikre et godt resultat kræves erfaring og de rigtige produkter.

Hos Foldagers Malerfirma er maling af døre og vinduer blevet en mine specialer. Det skyldes, at jeg har malet flere døre og vinduer, end jeg kan tælle til i løbet af min karriere som maler. Jeg har malet døre for boligselskaber, andre erhvervskunder og private med stor tilfredshed.

Jeg kender processen fra start til slut. Fra grundrensning, slibning, spartling og bundbehandlinger til det endelige malerarbejde.
Jeg ved altså, hvad der giver det bedste finish, uden at ende med at beskadige døren.

Undgå fejlene og opnå flot finish

Hvis du vil undgå begynderfejlene og de ujævne overflader, så kontakt mig på tlf: 6160 3597 og få en professionel maler til en overkommelig pris.

Foldagers Malerfirma er beliggende i Storvorde, få kilometer fra Aalborg, og jeg tilbyder også maling af vinduer og andre maleropgaver i forbindelse med maling af døre, herunder: