MALING AF FODLISTER OG KARME

 

Det er oftest mere interessant at male vægge, døre og lofter, fordi det giver et øjeblikkeligt og tydeligt resultat. På de store flader ses skrammer og ujævnheder hurtigt. Derfor er der ofte flere, der opfrisker de store flader, men mange glemmer de små. De fleste undlader at opfriske deres indendørs træværk som fodlister, paneler og karme. Maling af karme og fodlister kan dog være med til at fuldende det samlede udtryk, når du i forvejen maler vægge, døre og lofter.

Opnå det flotte finish

Grunden til at mange udsætter maling af paneler og lister kan skyldes besværet ved at dække af og rydde op blot for sådan et “lille” resultat. At male lister kan være en krævende opgave. Det kan være vanskeligt at undgå synlige penselstrøg og maling, der løber. Det kan derfor være svært at male flot og opnå et godt resultat, hvis man ikke foretager et grundigt forarbejde eller har styr på processerne, før man svinger malerpenslen.

Et professionelt finish og flot maling af karme opnås ved udførligt forarbejde og overholde tørretider. Man skal både spartle og slibe ujævnheder, så overfladen er jævn. Du skal også fjerne tidligere rester af maling. Grunder og flere omgange af slibning med sandpapir kan være også nødvendigt, før man maler fodlisterne. Herefter vurderes det, om der skal males endnu en gang.

Undgå besvær og et kedeligt resultat

Uden det rigtige værktøj og god maling kan det være svært at male fodlister og karme med et tilfredsstillende resultat. Og hvis du heller ikke selv har tiden eller overskuddet til at få målet dine lister og paneler, så kan jeg gøre det til en overkommelig pris.

Jeg har stor erfaring med at male lister og karme, og jeg har stor ekspertise og viden om forskellige produkter og processer samt om vigtige tørretider, som er med til at sikre det bedste resultat.

Foldagers Malerfirma er en professionel maler i Storvorde, få kilometer fra Aalborg. Jeg tilbyder mange forskellige maleropgaver og services og har stor erfaring med maleropgaver for både private og erhverv.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på maling af fodlister og karme af en professionel maler, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg udfører alle slags maleropgaver. Udover maling af fodlister og karme udfører jeg blandt andet også: